Stap in de wereld van Dion de Winter en Anne Sommer

Op het Demons Lair podium in de grote zaal hebben bekende en minder bekende bands gestaan. In het muziekcafé kun je aan de bar hangen, een biertje drinken met je vrienden en luisteren naar je favoriete muziek.

Martyr

Anne Sommer (deel 4, Nazaten)

Ze staarde peinzend naar het restant van de flyers op haar bureau: vrij-dagavond MARTYR met Downcast Collision als supportact. Zaterdag: X-Tinxion met supportacts Aphopis, Deathmarch en Bleeding Gods. Onder deze omstandigheden zou het nog een hele uitdaging worden om deze avonden gladjes te laten verlopen.

Lotte & Rop (Deel 4, Nazaten)

Snoeiharde gitaarklanken deden haar opschrikken. De band MARTYR was bezig met hun soundcheck. De zanger van de band grijnsde breed vanwege haar reactie. Hij zat op zijn hurken en hield zijn hoofd iets gebogen. Vanwege de manier waarop hij haar aankeek leek hij nog het meest op een duivel. Een knappe duivel. Hij deed haar echter teveel denken aan Dion de Winter. Nijdig keek ze terug, wat haar een verbaasde blik opleverde. Het was de verschrikte uitroep van de zanger die haar deed inbinden, want het liefst had ze hem vernietigd, zoals ze Dion wilde vernietigen. Gelukkig was het nu niet meer dan een elektrische schok die hij had opgelopen van de microfoonstandaard die vlak naast hem stond. Snel liep ze de zaal uit, de gang door en naar buiten. Daar aangekomen stopte ze. Ze realiseerde zich nu pas dat ze al die tijd haar adem had ingehouden en haar vuisten krampachtig gebald hield. Ze had die man bijna vermoord omdat hij haar aan dat vervloekte monster deed denken. Ze leken in niets op elkaar, maar die diabolische blik had al haar alarmbellen doen afgaan. Lotte ontspande haar handen en zag dat ze zo hard had geknepen dat er wondjes waren ontstaan doordat ze haar nagels in haar vlees had gedrukt. Terwijl ze haar woede voelde zakken realiseerde ze nog iets, iets veel verontrustenders. Ze had net bijna iemand gedood! Een onschuldig mens. Alleen omdat hij haar aan iemand had doen denken. Sinds Doryan haar had gevonden in Helens huis in Oud Verlaat was er iets wezenlijks veranderd. Zij was veranderd! En niet ten goede. Zonder er ook maar één ogenblik over na te denken had ze steeds weer haar nieuw verworven krachten gebruikt. Ze wist niet eens waar het vandaan kwam. Zo was ze normaal helemaal niet. Vroeger dacht ze overal eerst over na, woog ze de voor- en nadelen tegen elkaar af, maar nu deed ze gewoon wat in haar opkwam. Zonder ook maar een moment te aarzelen.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.