Engel der Wrake - Zwart Bloed

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Engel der Wrake

Engel der Wrake

Engel der Wrake

Deel 2.

Anderhalf jaar na de dramatische gebeurtenissen op de Carnissesingel heeft hoofdpersoon Anne haar leven weer op de rails. Ze is verhuisd omdat ze een frisse start wil maken. De Demons Lair is gerenoveerd en wordt feestelijk heropend. Mr. Man en Monsters of Rock zijn de eerste bands die weer in het podium optreden. Haar leven lijkt weer een goede wending te hebben genomen.
Helaas is haar nieuwe buurman, Jacques Angoisse, niet zo van haar gecharmeerd. Sterker nog, bij hun eerste ontmoeting is al duidelijk dat hij haar niet mag. De haat blinkt in zijn gouden ogen. Hij laat haar weten dat hij haar met plezier zal opjagen en doden. Als ze 's avonds thuiskomt staat hij haar steevast op te wachten; Loerend vanuit het donker. Het waarom is haar een raadsel. Ze vind gelukkig een medestander in twee van zijn huisgenoten: Marcus en Roy, wat hen niet in dank wordt afgenomen.
Jackie is helaas niet de enige die het op haar heeft voorzien. Peter van Weteringen van de recherche Rotterdam wil haar achter slot en grendel. Hij weet waartoe ze in staat is, dat heeft hij zelf aan den lijve mogen ondervinden. Als Anne zijn hulp noodgedwongen moet inroepen na een aanval van bovennatuurlijke wezens, weet hij dat de ellende weer is begonnen.

ISBN  978-94-6203-325-2  2e druk 2013  Kosten: 17,95

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu