Boreas van het Noorden - Zwart Bloed

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Boreas van het Noorden

Personages > Personages Zwart Bloed

Boreas van het Noorden

Boreas is een nieuw personage in het tweede deel van Zwart Bloed - Engel der Wrake.

Anne Sommer heeft hem aangenomen als de nieuwe programmeur van Demons Lair. Ondanks zijn jeugdige uiterlijk heeft hij ruime ervaring in dit vak. Het programmeren van bands en het organiseren van festivals heeft hij jarenlang in Athene, Griekenland gedaan.   
Achter het knappe uiterlijk van deze jonge man gaat echter meer schuil dan iedereen denkt. Hij is dan ook niet zomaar in Rotterdam. Vanuit het zonnige Kreta is hij, samen met Martin Verspijk, Nickie van Diemen en Levi Artharis gevolgd naar Nederland. De functie van programmeur is een prima dekmantel voor zijn ware identiteit en geeft hem de gelegenheid het vreemde koppel in de gaten te houden.  
  Anne komt erachter dat Boreas niet is wie hij zegt dat hij is. Zijn verblijfadres klopt niet. Sterker nog, buiten het podium blijkt hij iedere keer volledig in lucht op te gaan. Ze vraagt Rob Verwaard om achter de ware identiteit te komen van Boreas. Als Rob met antwoorden komt zijn deze zo ongeloofwaardig dat ze deze in eerste instantie verwerpt.


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu