Anne Sommer - Zwart Bloed

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Anne Sommer

Personages > Personages Zwart Bloed

Anne, een alleenstaande vrouw van 38 jaar, is gescheiden van haar ex Arthur na jarenlang te zijn mishandeld en verkracht binnen haar huwelijk. Om zichzelf staande te houden vlucht ze weg in dagdromerijen. Wat ze niet weet, is dat ze de gave heeft om de werkelijkheid te veranderen. Dit komt vooral tijdens het dagdromen tot uiting. Tijdens haar huwelijk trok ze zich dan ook regelmatig terug in haar fantasieën. Het was voor haar de enige manier om zich staande te houden.
  De demon Asmodeus heeft zijn zinnen op haar gezet vanwege haar gaven. Hij kent haar al langer dan de 500 jaar die hij is verbannen. Hij vind haar terug lang voordat haar werelden zichtbaar worden in zijn gevangenis. Hij weet dat zij de sleutel is tot zijn vrijheid. Zij is de vrouw naar wie hij al eeuwen op zoek is. Hij weet haar te isoleren van vrienden en familie en houdt haar gevangen in een wereld die gehuld is in een dichte mist.

  In eerste instantie heeft ze dat niet in de gaten. Hij biedt haar al haar dromen op een presenteerblaadje. Ze wordt mede-eigenaar van Demons Lair. Samen met de aantrekkelijke Dion de Winter, de man die ze ooit zelf heeft verzonnen, runt ze het nieuwe rockpodium in Rotterdam Zuid: Demons Lair. Jaloezie van één van de vrouwelijke personeelsleden zorgt er echter al snel voor dat Anne haar leven niet meer zeker is. Anne raakt zwaargewond en krijgt demonenbloed binnen. Hierdoor verandert ze langzaam in een demonisch wezen. Het zwarte bloed breekt haar menselijke kant af.
 Uiteindelijk schiet Rob Verwaard haar te hulp en biedt haar bescherming tegen de mensen die het op haar leven voorzien hebben. Rob weet het proces te stoppen. Maar de vraag is: Voor hoelang?   


Anne Sommer

Model: Tessa Luites
FX Artist: Richard van der Laan
http://www.paintmanrichard.nl
Fotograaf: Titus Davidheimann Beek
http://www.creativeconspiracy.nl/

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu